Text

INGIN TAHU BAGAIMANA CARA BUAT DUIT BERATUS RINGGIT SECARA ONLINE?

BELAJAR TERUS DENGAN SAYA DAN SAYA AKAN TUNJUKKAN ANDA BAGAIMANA ANDA BOLEH BUAT DUIT YANG BANYAK, DENGAN HANYA DUDUK DI DEPAN KOMPUTER!

 

Jika anda orang di atas maka laman web ini untuk anda.

Jika anda tak suka duit jadi laman web ini bukan untuk anda

Ok jom kita teruskan.

Bismillahhirohmanirrohim

 

 

Lahaulawalaquwwataillabillah

Salam sejahtera semua

Semoga diberkati Allah

Sebelum tu saya nak perkenalkan diri saya

Nama saya Mohd Firdaus dari Penang Island

Saya pernah ambil subjek matematik tambahan SPM dan memperolehi keputusan 9G Gagal..

Tapi saya mampu buat jualan internet lebih RM170,000 setahun

Dan saya adalah pemilik web projekfirdaus.com dan www.rahsiafirdaus.com

Anda boleh direct hubungi saya di talian 016-465338.

Boleh call, sms, whatsapp, weechat saya terus. Jika melalui email Firdausnegeri7@gmail.com.

Saya seorang yang straight to the point. Saya tak suka berbunga-bunga atau mengguna ayat pujuk rayu. Saya lebih suka menunjukkan bukti.

Bukti-bukti yang saya telah buat jualan di internet lebih RM170,000 setahun. Dibawah saya akan sertakan bukti-bukti kejayaan saya di internet.

 

Bukti-bukti transaksi pelanggan-pelanggan ke bank saya:

 

Pelanggan dari Brunei Darussalam pun join biz saya...

 

Di bawah adalah antara screenshot produk-produk fizikal yang dah dihantar kepada pelanggan dengan poslaju

Dan berlambak-lambak bank statement..

 

Saya nak tanya anda nak tak buat duit macam saya?

Ok biar saya beritahu.

Saya bukanlah berniat mahu menunjuk-nunjuk. Tapi apa yang saya ingin sampaikan

...jika ia berkesan untuk saya, saya percaya ianya juga pasti berkesan untuk anda.

..jika benar anda nak buat duit insyallah saya bantu jika serius anda nak buat duit.

Ok sebelum tu biar saya jelaskan..

Beza orang yang berjaya dan orang yang gagal ialah, Orang berjaya akan mula buat dan bertindak untuk lakukan. Manakala orang yang gagal hanya melihat dan melihat tanpa buat apa langsung tindakan.

Untuk memudahkan anda belajar dan menimba ilmu, saya telah bukukan teknik saya menjadi sebuah ebook yang saya beri nama...

 

PROJEK FIRDAUS
Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu downloadnya ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

 

Segala cara nak buat jualan buat duit akan saya tunjuk step by step di dalam ebook ini.

Apa yang saya terangkan boleh dipraktikkan oleh sesiapa sahaja di Malaysia.

Tak kira anda tak habis sekolah...

..Atau hanya setakat UPSR

..Atau PMR Atau SPM Atau STPM

..Atau sijil profesional

..Diploma

..Ijazah sarjana muda, master, Doktor falsafah phd..

Siapapun anda !!!!!!!!!!!! Anda mampu lakukan

Segala penerangan saya mudah diikuti sesiapa sahaja

Ayat yang saya terangkan straight to the point, tak ada berbunga bunga atau ayat sastera.

Semuanya ayat bahasa melayu mudah.

Budak darjah 6 pun boleh faham.

Dan yang paling best jika anda tak faham atau susah nak apply anda boleh direct email atau WhatsApp masalah anda.

Insyaallah saya akan bantu anda sehingga anda berjaya menjana duit.

Segala teknik jualan ini boleh membuat anda banyak duit.

Dan jika anda tak suka banyak duit dan suka sikit duit..

Maka berhenti disini...

 

Tahniah! Jika Anda suka duit banyak duit

Inilah teknik jualan dari pengalaman saya sendiri. Semua yang saya lakukan untuk buat jualan lebih RM170,000 setahun diterangkan kan.

Dan semua rahsia dan teknik untuk mendapatkan wang yang banyak dengan jualan ratus ribu. Pelaburan anda..

Bukan harga RM500.00

Tidak pula RM350.00

Bukan RM90.00

Wah… berapa ni….


Hanya RM50.00 sahaja

Dengan jaminan wang dikembalikan dalam masa 60 hari jika anda tak berjaya.

 

Jaminan Kepuasan 100% Atau Wang Anda Dikembalikan!

100% GuaranteeDengan setiap pembelian ebook “Projek Firdaus” ini, anda akan disertakan sekali dengan jaminan kepuasan 100% atau wang anda dikembalikan dalam tempoh 60 hari jika apa yang saya terangkan dalam ebook juga bantuan dengan email dan WhatsApp tidak memberi sebarang pendapatan langsung duit kepada anda.

Ya, saya akan pulangkan wang anda TANPA BANYAK SOAL!

Diingatkan kembali

Tak ada sebarang paksaan untuk anda beli ebook ini.

Jika anda rasa buang duit RM50 anda..

Atau rasakan saya ni penipu dan apa yang akan saya sampaikan adalah tipu dan tak berguna langsung,

Maka saya rasa jangan beli dan join saya

Wang anda hak anda

Nak duit banyak jom

Insha Allah lepas ni akan ada rezeki

Jika tak nak saya ucapkan terima kasih kerana sudi membaca dan singgah web saya

Moga anda diberkati Allah Taala...

 

Kenapa anda perlu beli ebook ni?

 

 

PSSTT! BONUS KHAS UNTUK PEMBELI

 Bonus pertama

Sesiapa yang dah beli ebook saya anda secara automatik jadi agen hartanah dan komisyen lebih RM1,000 untuk satu projek rumah.

Projek rumah yang saya maksudkan Akmal Global Venture (AGV).

Syarikat pembinaan perumahan atas tanah sendiri. Syarat geran tanah atas nama sendiri dan tidak bankrupt. Jika blacklist dengan bank pun boleh. Koperasi AGV boleh membantu dari segi kewangan pinjaman pada pelanggan.

 

 Bonus Kedua

Komisyen rm100 percuma !!!!

Untuk yang kenalkan saya pelanggan yang nak buat web peribadi macam web saya www.rahsiafirdaus.com.

Sekiranya anda mempromosikan sesiapa untuk membina web seperti www.rahsiafirdaus.com, anda boleh terus deal projek ini dengan saya. Komisyen RM100 akan diberikan setiap kejayaan projek ini.

 

 Bonus KeTIGA

Unlimited Support!

Saya akan memberi support kepada sehingga anda berjaya. Anda boleh direct hubungi saya di talian 016-465338. Boleh call, sms, WhatsApp, weechat saya terus. Jika melalui email Firdausnegeri7@gmail.com

Jika anda ambil langkah join beli ebook ni, ini adalah langkah pertama untuk buat duit tak terhingga anda.

Jika anda tak nak dan merasakan "buang duit RM50 saya baik saya beli minyak petrol, pergi tengok wayang dan makan lagi best". Maka itu adalah hak anda.

Diingatkan kembali tiada paksaan anda untuk beli ebook ni dari saya nak beli terus beli jer. Kalau tak nak jangan ambil risiko suka duit banyak jom beli.

Tak suka duit banyak suka duit sikit saja dalam hidup jangan beli.

 

Diulangi kembali ebook yang saya promosikan bukan ebook menipu orang ramai.

Semua adalah dari ilmu saya bagaimana saya mampu buat jualan di internet lebih RM170,000 setahun

Dan bisnes saya adalah berdaftar dengan Suruhanjaya syarikat Malaysia dan sah disisi undang undang

Malaysia Rahsia Firdaus Enterprise No Pendaftaran: PG0408536-H

Anda boleh cari saya di Facebook dan di Carigold Forum (saya merupakan forumer yang aktif di sana)

 

Bagi YANG TAK SABAR NAK BELI USAH BERLENGAH!
DAPATKAN SEKARANG!

Baiklah, usah berlengah lagi... dapatkan panduan ini sekarang. Pelaburan anda sebanyak RM50 hari ini mungkin menjadi titik tolak kepada perubahan hidup anda selepas ini. Ianya mungkin menjadi batu loncatan kepada perniagaan yang telah anda lakukan selama ini.

 

Jaminan Kepuasan 100% Atau Wang Anda Dikembalikan!

100% GuaranteeDengan setiap pembelian ebook “Projek Firdaus” ini, anda akan disertakan sekali dengan jaminan kepuasan 100% atau wang anda dikembalikan dalam tempoh 60 hari jika apa yang saya terangkan dalam ebook juga bantuan dengan email dan WhatsApp tidak memberi sebarang pendapatan langsung duit kepada anda.

Ya, saya akan pulangkan wang anda TANPA BANYAK SOAL!

 

Sebenarnya kan… Jika anda lihat betul-betul tawaran ini, anda memang langsung takkan rugi apa-apa untuk dapatkan ebook ini. Segala risiko pembelian anda, saya sendiri yang akan tanggung. Jadi, usah berlengah lagi. Klik butang pembelian di bawah SEKARANG! .

Oleh itu, usah berlengah lagi cepat lakukan tempahan sekarang sebelum ebook ini dinaikkan harga atau ditarik di pasaran pada bila-bila masa!

 

P/s:- Usah berlengah, dapatkan segera ebook ini dan ia mungkin akan menjadi titik permulaan untuk anda mengubah hidup anda!

Yang benar,
Mohd Firdaus

 

Text